Gesink: onze doelstelling blijft hetzelfde

14 mei 2013 om 22:25 door © 2013 ANP
Gesink: onze doelstelling blijft hetzelfde

SELLA NEVEA (ANP) - Hoewel Robert Gesink dinsdag tijdens het steile gedeelte van de slotklim duidelijk niet mee kon met de allerbesten, blijft zijn doelstelling om op het podium te eindigen overeind staan. ,,Vandaag was het de schade beperkt houden'', aldus Gesink op de website van zijn Blanco-ploeg. ,,We blijven het van dag tot dag bekijken, maar onze doelstelling blijft gelijk.''

Gesink finishte uiteindelijk als 14e, op 1.16 minuten van ritwinnaar Rigoberto Uran en verloor daarnaast inclusief de bonificatieseconden ook nog eens 57 seconden op klassementsleider Vincenzo Nibali.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d