Federer laat geen spaan heel van Starace

14 mei 2013 om 21:10 door © 2013 ANP
Federer laat geen spaan heel van Starace

ROME (ANP) - Roger Federer heeft in zijn eerste wedstrijd op het ATP-masterstoernooi van Rome korte metten gemaakt met Potito Starace. De Zwitserse nummer 2 van de plaatsingslijst was in twee sets veel te sterk voor de Italiaan die met een wildcard was toegelaten tot het belangrijke tennistoernooi in de hoofdstad: 6-1 6-2. De partij duurde maar 50 minuten.

Voor Federer was het pas de eerste partij van het toernooi, omdat hij in de eerste ronde een bye had. De voormalig nummer 1 van de wereld komt in de derde ronde tegenover Michail Joezjni of Gilles Simon te staan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d