De Nooijer met Bloemendaal uitgeschakeld

11 mei 2013 om 17:35 door © 2013 ANP
De Nooijer met Bloemendaal uitgeschakeld

BLOEMENDAAL (ANP) - Op de uitpuilende erelijst van de afzwaaiende tophockeyer Teun de Nooijer komt geen tiende landstitel met Bloemendaal te staan. De 37-jarige routinier speelde zaterdag met zijn club in de play-offs om de Nederlandse titel zijn laatste competitiewedstrijd.

Op eigen veld verloor Bloemendaal met liefst 1-4 van Rotterdam, dat het eerste duel via shoot-outs had gewonnen na een eindstand van 1-1.

Voor Rotterdam bracht de Nieuw-Zeelander Simon Child drie treffers op zijn naam. Hidde Turkstra maakte het vierde doelpunt voor het trefzekere Rotterdam. Voor de thuisploeg, die nogal wat strafcorners onbenut liet, kwam alleen Chris Ciriello tot scoren.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d