Clippers moeten op zoek naar nieuwe coach

22 mei 2013 om 00:55 door © 2013 ANP
Clippers moeten op zoek naar nieuwe coach

LOS ANGELES (ANP) - De basketbalclub Los Angeles Clippers moet op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Het bestuur van de NBA-formatie heeft dinsdag besloten om Vinny del Negro geen nieuw contract te geven. Del Negro leidde de Clippers de afgelopen 2 jaar naar de play-offs.

Afgelopen seizoen werden de Clippers vierde in de Western Conference, mede door een reeks van 17 overwinningen op rij. In de play-offs werd er echter met 4-2 verloren van de Memphis Grizzlies in de eerste ronde, nadat de ploeg uit Californië 2-0 in wedstrijden voor stond.

Een opvolger is er nog niet voor de ploeg uit Los Angeles, maar volgens de website van de club wordt direct met de zoektocht begonnen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d