Cañizares leidt in Wentworth

25 mei 2013 om 19:05 door © 2013 ANP
Cañizares leidt in Wentworth

WENTWORTH (ANP) - De Spaanse golfer Alejandro Cañizares heeft op de derde dag van het PGA Championship in de Engelse plaats Wentworth de leiding gegrepen. Cañizares maakte een rondgang van 68 slagen en kwam daarmee in totaal op een score van 207 (9 onder par). De Engelsman Lee Westwood volgt op één slag achterstand.

Francesco Molinari, die als leider de derde dag in ging, viel door een ronde van 73 (1 boven par) ver terug. De Italiaan is nu gedeeld zesde. De Nederlandse golfers kwamen niet meer in actie. Joost Luiten, Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen haalden alle drie vrijdag de cut niet.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d