Bulgac wil zich vaker laten zien in Giro

8 mei 2013 om 19:30 door © 2013 ANP
Bulgac wil zich vaker laten zien in Giro

MATERA (ANP) - In de vijfde etappe van de Ronde van Italië was Brian Bulgac woensdag vaak voorop in beeld. De Nederlandse renner van Lotto-Belisol zat in de kopgroep van vijf man die lange tijd vooruit bleef. ,,Ik heb er toch wel even in geloofd dat we het tot het einde zouden kunnen uitzingen'', aldus Bulgac. De groep werd echter 20 kilometer voor het einde ingelopen, waarna John Degenkolb de etappewinst pakte.

,,Ik word met de dag beter hier in de Giro'', zei de Nederlander na afloop. ,,En ik zal zeker nog mee in de aanval trekken. Misschien niet in de vlakke etappes, want dan weet je dat het weinig zin heeft. Maar ik ga er zeker nog enkele ritten uitpikken om mee te zitten in een ontsnapping.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d