Barney na winst naar play-offs

9 mei 2013 om 21:50 door © 2013 ANP
Barney na winst naar play-offs

NEWCASTLE (ANP) - Raymond van Barneveld heeft zich donderdag tijdens de laatste reguliere speelronde van de Premier League Darts geplaatst voor de play-offs. 'Barney' rekende in Newcastle in zijn eerste partij van de avond met 7-4 af met de Schot Robert Thornton en is daarmee zeker van een plaats bij de beste vier.

De Hagenaar staat later op de avond nog een keer op het podium, dan tegen de Australiër Simon Whitlock. Hij kan bij winst Michael van Gerwen, die zich vorige week al voor de play-offs plaatste, nog van de koppositie stoten. Die moet dan verliezen van Thornton. Die Schot heeft zelf nog een kleine kans om zich bij de beste vier te scharen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d