Alex redt punt voor PSG

5 mei 2013 om 23:25 door © 2013 ANP
Alex redt punt voor PSG

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain is zondagavond ontsnapt aan een nederlaag voor eigen publiek. Verdediger Alex moest er als invaller aan te pas komen om tegen Valenciennes een punt te redden. De Braziliaanse oud-PSV'er maakte 7 minuten voor tijd de 1-1. De bezoekers waren na ruim een kwartier op voorsprong gekomen door Gaël Danic.

Voormalig Ajacied Gregory van der Wiel mocht bij PSG beginnen als rechtsback. Halverwege de tweede helft loste Christophe Jallet hem af. PSG speelde geruime tijd met 10 man. Thiago Silva kreeg vlak voor rust rood.

Door het gelijkspel heeft PSG nu nog 7 punten voorsprong op Olympique Marseille. De concurrent won wel, evenals Olympique Lyon. Er staan nog drie duels op het programma in Ligue 1.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d