Wild breekt schouder en mist wereldbeker

25 april 2013 om 00:30 door © 2013 ANP
Wild breekt schouder en mist wereldbeker

ZWOLLE (ANP) - Wielrenster Kirsten Wild blijkt haar schouder te hebben gebroken bij een val afgelopen zaterdag. Ook heeft ze peesbeschadigingen opgelopen. De Zwolse kan daardoor niet meedoen aan de volgende wereldbekerwedstrijd, op 12 mei in China. Dat heeft Wild woensdagavond laten weten via Twitter.

Wild (Argos-Shimano) was zaterdag hard onderuit gegaan tijdens de Omloop van Borssele. Ze kon nog wel verder fietsen en eindigde de race als 20e. Na afloop ging ze naar een ziekenhuis, maar daar werd de breuk niet gevonden. ,,Dat zeeuwsche asfalt is HARD! ... paar hechtingen in elleboog, zere duim en schouder rijker; flink wat vel armer. Niks gebroken gelukkig!'', twitterde Wild daarom zaterdag.

In het wereldbekerklassement staat Wild op de 9e plaats.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d