Van Gestel/Meppelink in halve finale

27 april 2013 om 16:15 door © 2013 ANP
Van Gestel/Meppelink in halve finale

FUZHOU (ANP) - Sophie van Gestel en Madelein Meppelink hebben zaterdag de halve finales bereikt van het Fuzhou Open. De Nederlandse beachvolleybalsters versloegen in de Chinese stad het Braziliaanse duo Maria Antonelli/Agatha Bednarczuk in drie sets: 17-21 21-19 15-11. Dat was een revanche voor de nipte nederlaag in de groepsfase.

Daarvoor hadden ze Sanne Keizer en Marleen van Iersel, de nummers 2 van de plaatsingslijst, uitgeschakeld. Dat vergde nog geen 35 minuten: 22-20 21-14. Zondag staan Van Gestel en Meppelink eerst tegenover de Spaanse Liliana Fernández en Elsa Baquerizo.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d