Team Blanco krabbelt op in kielzog Cancellara

2 april 2013 om 09:46 door Luc Wierts
Team Blanco krabbelt op in kielzog Cancellara

Wielrenner Tom Boonen is er na zijn val van zondag niet bij in de klassieker Parijs-Roubaix en Vlaanderen-winnaar Fabian Cancellara is de topfavoriet. Maar ook de Blanco-renners deden vertrouwen op in Vlaanderens Mooiste. Hoewel Boom niet verder kwam dan een elfde plaats achter de ontketende Cancellara, was ploegleider Nico Verhoeven vol goede moed. “Ik had niet verwacht dat Lars hier Cancellara zou volgen, maar er zit weer een stijgende lijn in. Met het oog op Parijs-Roubaix ziet het er goed uit.”

Ook Maarten Tjallingii, twee jaar geleden nog derde in ‘Roubaix’ en zondag mee in een ontsnapping, heeft zelfvertrouwen opgedaan. “Nu weet ik dat ik een rol kan spelen in Roubaix.” Topfavoriet is natuurlijk Cancellara, al wilde de Zwitser daar na zijn zege nog niet op vooruitlopen. Eerst ging hij gisteren pinten tappen in een Belgisch café in Oudenaarde.
 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d