Spectaculaire zege golfer Laird

8 april 2013 om 08:40 door © 2013 ANP
Spectaculaire zege golfer Laird

SAN ANTONIO (ANP) - Golfer Martin Laird heeft zondag het Texas Open gewonnen na een spectaculaire eindronde van 63 slagen, 9 onder par. De Schot klom op de slotdag zes plaatsen en eindigde op 14 onder par, waarmee hij de Noord-Ierse topper Rory McIlroy 2 slagen voorbleef.

Laird incasseerde een slordige 860.000 euro met zijn zege op het toernooi in San Antonio, dat deel uitmaakt van de Amerikaanse PGA-tour. ,,Ik ben op mijn best als ik agressief ben. Zeker als er iemand achter mij birdies maakt, weet ik dat ik ze ook moet maken'', aldus de Schot, die zijn derde overwinning op de PGA-tour boekte na een ronde met 9 birdies.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d