Serena Williams oppermachtig in 'Sister Act'

6 april 2013 om 20:50 door © 2013 ANP
Serena Williams oppermachtig in 'Sister Act'

CHARLESTON (ANP) - Serena Williams heeft zaterdag bij het tennnistoernooi in Charleston met overmacht de 'Sister Act' met haar zus Venus gewonnen. De Amerikaanse titelverdedigster was in de halve finales met 6-1 6-2 duidelijk te sterk.

De twee zussen stonden voor het eerst sinds 2009 tegenover elkaar. Het was de 24e onderlinge ontmoeting. Serena heeft nu 14 keer gewonnen. In de aanloop naar de wedstrijd moesten ze vrijdag beiden door het slechte weer twee partijen afwerken. Deze inspanningen hadden van Venus het meeste geëist.

Serena Williams staat zondag in de finale tegenover Jelena Jankovic. De als negende geplaatste Servische versloeg de Zwitserse Stefanie Vögele in drie sets: 6-4 6-7 (6) 6-2.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d