Real Sociedad verstevigt vierde plaats

28 april 2013 om 23:10 door © 2013 ANP
Real Sociedad verstevigt vierde plaats

SOCIEDAD (ANP) - Real Sociedad heeft zondag de felbegeerde vierde plaats in de Primera División verstevigd. De Basken wonnen in het eigen Estadio Anoeta met 4-2 van concurrent Valencia, dat daardoor op de zesde plek bleef staan. Met nog vijf wedstrijden te gaan, heeft Real Sociedad 58 punten. Málaga en Valencia volgen op 5 punten.

Roberto Soldado zette de bezoekers uit Valencia na 25 minuten op voorsprong, maar Iñigo Martinez maakte enkele minuten later gelijk. In de laatste 20 minuten liep Sociedad uit naar 3-1 door Gonzalo Castro en Imanol Agirretxe, waarna Jonas wat terug deed voor Valencia. Het laatst woord was voor Agirretxe: 4-2. Málaga won eerder op zondag met 2-1 van Getafe.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d