PSV legt Willems langer vast

9 april 2013 om 17:55 door © 2013 ANP
PSV legt Willems langer vast

EINDHOVEN (ANP) - Vleugelverdediger Jetro Willems heeft dinsdag een nieuw contract bij PSV ondertekend. De 19-jarige Rotterdammer verbond zich onder verbeterde voorwaarden tot medio 2017 aan de Eindhovense club. Zijn oude contract liep door tot de zomer van 2016.

Willems is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSV. Daarvoor kwam de linksback uit voor Sparta. Bij het EK 2012 in Polen en Oekraïne behoorde hij tot de Nederlandse ploeg.

,,Toen ik overkwam van Sparta had ik eigenlijk nog niets bereikt. Nu heb ik zelfs al een EK gespeeld'', liet Willems op de website van PSV tevreden weten. ,,Mijn volgende doel is het kampioenschap. Daarvoor moeten we zondag eerst van Ajax winnen.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d