Primeur voor Bundesliga

10 april 2013 om 23:20 door © 2013 ANP
Primeur voor Bundesliga

HAMBURG (ANP) - Voor de eerste keer in de historie van de Champions League bevinden zich twee clubs uit de Bundesliga zich bij de laatste vier van de Champions League. Na Borussia Dortmund op dinsdag (tegen Malaga) kwalificeerde ook Bayern München zich woensdag voor de halve eindstrijd. De Duitse kampioen versloeg Juventus in Turijn opnieuw met 2-0.

Barcelona (tegen Paris Saint-Germain) en Real Madrid (tegen Galatasaray) kwalificeerden zich eveneens voor de halve finales. Voor Barcelona was het de tiende keer dat een plaats bij de laatste vier van de CL werd afgedwongen. Daarmee is de Spaanse club recordhouder, gevolgd door Manchester United en Real Madrid met acht tickets voor de halve eindstrijd. Bayern München staat nu op zeven en Borussia Dortmund op 3.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d