Mourinho: geflatteerde zege

24 april 2013 om 23:35 door © 2013 ANP
Mourinho: geflatteerde zege

DORTMUND (ANP) - Coach José Mourinho van het afgedroogde Real Madrid (4-1 bij Borussia Dortmund) sprak woensdagavond van een gemakkelijke avond voor de Duitse thuisploeg. ,,Ik weet niet wat er bij ons in de tweede helft allemaal misging. Elke treffer viel door een individuele fout bij ons.''

Volgens Mourinho was de zege ietwat geflatteerd voor Borussia Dortmund. ,,Maar de betere ploeg heeft verdiend gewonnen. Borussia was individueel en als team sterker. Zij toonden veel meer beleving dan wij. We konden in balbezit niet goed omgaan met de druk die Borussia uitoefende. Maar we krijgen in Madrid nog een kans op revanche en die willen we benutten.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d