Modric in selectie Real Madrid

23 april 2013 om 13:55 door © 2013 ANP
Modric in selectie Real Madrid

MADRID (ANP) - Luka Modric is door zijn coach José Mourinho opgenomen in de wedstrijdselectie van Real Madrid voor het duel van woensdag met Borussia Dortmund. De Kroatische middenvelder moest zich zaterdag in de wedstrijd tegen Real Betis na een uur spelen laten wisselen met een spierblessure, maar vliegt toch mee met zijn team naar Duitsland om zich daar voor te bereiden op de halve eindstrijd.

Wel ontbreken de geschorste Alvaro Arbelo en de geblesseerde Michael Essien en Marcelo bij Real Madrid. Die laatste viel, net als Modric, uit tegen Real Betis en moest per brancard van het veld met een dijbeenblessure.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d