Maher: Ajax of PSV

20 april 2013 om 10:40 door © 2013 ANP
Maher: Ajax of PSV

ALKMAAR (ANP) - Adam Maher mikt komende zomer op een transfer naar Ajax of PSV. Dat zegt de middenvelder van AZ zaterdag in AD Sportwereld. Voor Maher is volop belangstelling, ook uit het buitenland. ,,Speeltijd is het belangrijkste voor mij. Niet het geld dat ik kan verdienen. Volgend jaar staat er een WK op het programma. Met het oog daarop moet ik elke week spelen'', zegt Maher, die afgelopen winter al dicht bij een overgang naar PSV was.

Ook Ajax is geïnteresseerd in de middenvelder. ,,Het kan een overweging zijn welke club straks Champions League speelt. Wil je de top halen, dan is spelen in de Champions League op mijn leeftijd een vereiste'', aldus Maher die zaterdagavond met zijn club PSV ontvangt.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d