Longembolie houdt Robinson half jaar afzijdig

3 april 2013 om 20:50 door © 2013 ANP
Longembolie houdt Robinson half jaar afzijdig

BLACKBURN (ANP) - De Engelse doelman Paul Robinson mag een half jaar niet voetballen. Bij de 41-voudig international is een longembolie ontdekt, zo maakte zijn club Blackburn Rovers woensdag bekend. Die bloedprop is bij zijn long terechtgekomen na een operatie vorige week aan zijn rug. Als gevolg daarvan heeft de keeper grote problemen met ademhalen.

Robinson (33) is inmiddels uit het ziekenhuis, maar staat voorlopig maanden aan de kant. Volgens Blackburn Rovers duurt het zeker 6 maanden voor de oud-international weer mag voetballen. Het contract van Robinson bij de club uit de Championship (tweede niveau) loopt komende zomer af. De ex-doelman van onder meer Leeds United en Tottenham Hotspur nam in 2006 deel aan het WK.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d