Leverkusen dichterbij derde plaats

27 april 2013 om 17:50 door © 2013 ANP
Leverkusen dichterbij derde plaats

BERLIJN (ANP) - Leverkusen lijkt in staat de derde plaats, op ruime afstand van Bayern München en Borussia Dortmund, tot het einde van de rit vast te houden in de Bundesliga. De club won zaterdag van Werder Bremen, 1-0. Stefan Kiessling scoorde na ruim een half uur uit een strafschop en brengt daarmee de Champions League dichtbij.

Van de kanshebbers op de vierde plaats, goed voor de voorrondes van de Champions League, vielen Freiburg en Borussia Mönchengladbach terug. Freiburg verloor van de kampioenen uit München, 1-0. Mönchengladbach, met Roel Brouwers en, als invaller, Luuk de Jong, stelde bij Wolfsburg teleur door met 3-1 te verliezen. Bij de thuisclub speelde Bas Dost alleen de laatste 10 minuten.

Schalke kan een stevige stap naar de vierde plek zetten als het zondag van Hamburger SV wint.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d