Kompany wil bij Manchester City blijven

23 april 2013 om 14:02 door © 2013 ANP
Kompany wil bij Manchester City blijven

MANCHESTER (ANP) - Verdediger Vincent Kompany vertrekt naar eigen zeggen niet bij Manchester City. Dat zei de aanvoerder van de uittredend titelhouder in Engelse media.

Kompany speelt sinds 2008 voor City en heeft nog een contract voor vijf seizoenen bij de 'Citizens'. ,,Ik zie geen reden om te vertrekken. Ik ben hier gelukkig. Mijn contract loopt nog lang door en als je de plannen voor dit team ziet, weet je dat de ambities heel groot zijn.''

Vorig seizoen werd Kompany met City nog kampioen van Engeland. Die prijs moet de ploeg van Roberto Mancini nu aan Manchester United laten, maar de FA Cup kan nog wel gewonnen worden. De finale van de belangrijke Engelse beker wordt gespeeld op 11 mei in Wembley.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d