Kleine zege Kuijt met Fenerbahçe

25 april 2013 om 23:15 door © 2013 ANP
Kleine zege Kuijt met Fenerbahçe

ISTANBUL (ANP) - Dirk Kuijt mag met zijn Turkse club Fenerbahçe goede hoop koesteren op een plaats in de finale van de Europa League, op 15 mei in de Amsterdam ArenA. Het eerste duel met Benfica eindigde donderdagavond in Istanbul in 1-0. Kuijt kwam niet tot scoren, maar schoot na de rust wel op de paal. De Turkse treffer kwam op naam van Egemen Korkmaz.

Bij Benfica werd Ola John in de 64e minuut gewisseld. De Nederlandse aanvaller veroorzaakte vlak voor de rust een strafschop, die door Cristian werd gemist. John mist de return volgende week in Lissabon door een schorsing.

De andere halve finale tussen FC Basel en Chelsea eindigde in een zege van 1-2 voor de Engelse ploeg.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d