Juventus versterkt kop met zege op Milan

21 april 2013 om 22:50 door © 2013 ANP
Juventus versterkt kop met zege op Milan

TURIJN (ANP) - Juventus heeft zondag met een overwinning op AC Milan de koppositie in de Serie A verstevigd. De 'Oude Dame' won voor eigen publiek in Turijn met 1-0, door een benutte strafschop van Arturo Vidal. De Chileen mocht vanaf 11 meter aanleggen nadat ploeggenoot Kwadwo Asamoah onderuit was gehaald door doelman Marco Amelia, die al vroeg in het veld was gekomen voor de geblesseerde Christian Abbiati. Vidal schoot de bal vol overtuiging in de kruising.

Met nog vijf wedstrijden te gaan, koerst Juventus af op titelprolongatie. De ploeg van trainer Antonio Conte heeft 11 punten voorsprong op Napoli, de naaste belager die op het nippertje won van Cagliari (3-1). De bezoekers uit Milaan, die derde staan in de Serie A, moesten het in Turijn stellen zonder hun geschorste vedette Mario Balotelli.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d