Efficiënt Standard wint bij Club Brugge

1 april 2013 om 16:50 door © 2013 ANP
Efficiënt Standard wint bij Club Brugge

BRUGGE (ANP) - Club Brugge is de Play-Off 1, de strijd om de landstitel in België, begonnen met een pijnlijke nederlaag. Standard Luik, met de minste punten in het toetje om de titel beland, won in Brugge met 2-0.

Brugge heerste voor rust maar Standard stond na twee counters wel met 2-0 voor. Michy Batshuayi en Yoni Buyens waren de doelpuntenmakers. De Nederlandse verdediger Ryan Donk van Club liep tegen een gele kaart op. Brugge blijft door de nederlaag op 27 punten en ziet Standard (28) voorbij komen. Koploper Anderlecht (34) speelt later op de dag tegen Racing Genk.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d