De Boer: Ajax nog geen kampioen

18 april 2013 om 14:00 door © 2013 ANP
De Boer: Ajax nog geen kampioen

AMSTERDAM (ANP) - Frank de Boer hoefde de afgelopen dagen maar de televisie of computer aan te zetten. Overal las de trainer van Ajax hetzelfde. ,,Ik heb begrepen dat we al kampioen zijn'', zei hij. ,,Tenminste, als ik de media mag geloven.''

,,Maar in werkelijkheid kunnen ploegen nog 12 punten winnen of verliezen'', stelde De Boer in de aanloop van het thuisduel van vrijdag met het sc Heerenveen van trainer Marco van Basten. ,,We zijn er dus nog lang niet. De zege van afgelopen week op PSV is alleen veel waard als we ook Heerenveen verslaan. Anders kan het gewoon weer spannend worden.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d