Coach Klopp: puur voetbal

24 april 2013 om 23:35 door © 2013 ANP
Coach Klopp: puur voetbal

DORTMUND (ANP) - Trainer Jürgen Klopp van Borussia Dortmund was woensdagavond na de prachtige thuiszege in de Champions Leaue tegen Real Madrid (4-1) in een euforische stemming. ,,Dit was puur voetbal'', glunderde hij. ,,Ik moet mezelf in bedwang houden. Anders zou ik doordraaien van geluk. Maar ik moet nu ook al aan de return in Madrid denken. Real zal tot het uiterste gaan om de finale alsnog te halen. Gelukkig hebben we nog even de tijd om ons daarop voor te bereiden.''

Aanvoerder Sergio Ramos van Real Madrid klaagde over een gebrek aan toewijding en concentratie bij zijn ploeg. ,,Om te beginnen bij mij, maar ook bij de rest van het team'', verzuchtte hij. ,,Maar we zijn nog niet verslagen. We hebben nog 90 minuten om deze nederlaag recht te zetten. We zullen erin moeten geloven.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d