Bulls nog niet klaar met Nets

30 april 2013 om 08:55 door © 2013 ANP
Bulls nog niet klaar met Nets

NEW YORK (ANP) - De basketballers van de Brooklyn Nets mogen nog altijd hopen op een vervolg in de play-offs van de Amerikaanse profcompetitie NBA. De Nets versloegen maandag (lokale tijd) Chicago Bulls met 110-91 en verkleinden daarmee de achterstand in de best-of-seven tot 3-2. Donderdag is het zesde duel tussen beide teams, dan in Chicago.

De beste cijfers bij de thuisploeg konden Brook Lopez en Deron Williams overleggen. Lopez kwam tot 28 punten en 10 rebounds, Williams voegde daar 23 punten aan toe en was eveneens goed voor 10 rebounds.

Nate Robinson bracht 20 punten op het bord namens de Bulls die in het laatste kwart (33-18) werden overklast.

Rockets

Houston Rockets voorkwam voorlopig eliminatie door een nipte (105-103) zege op Oklahoma City Thunder. Chandler Parsons had daarin een belangrijk aandeel met 27 punten, 10 rebounds en 8 assists. Thunder had de eerste drie duels gewonnen.

Atlanta Hawks trok de stand weer recht in de best-of-seven serie tegen de Indiana Pacers. Het werd 102-91 voor de Hawks, 2-2 en dus nog zeker twee duels te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d