Boston Celtics grijpt laatste strohalm

28 april 2013 om 22:50 door © 2013 ANP
Boston Celtics grijpt laatste strohalm

BOSTON (ANP) - Boston Celtics heeft zondag de laatste strohalm gegrepen in de eerste ronde van de play-offs in de NBA. De basketballers uit Boston voorkwamen met winst in de vierde wedstrijd tegen New York Knicks dat de reeks al beslist zou worden. De beslissing viel in de verlenging: 97-90. De Knicks, die met 3-1 voor staan in de best-of-sevenserie, kunnen het woensdag in het eigen Madison Square Garden alsnog afmaken.

Paul Pierce was met 29 punten het meest productief bij de Celtics, maar ook Kevin Garnett speelde een belangrijke rol met 13 punten en 17 rebounds. Bij de bezoekers uit New York, die in het reguliere seizoen als tweede eindigden in de Eastern Conference achter Miami Heat, was Carmelo Anthony zoals gebruikelijk met 36 punten de beste schutter.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d