Boeljon sluit netjes af

8 april 2013 om 07:55 door © 2013 ANP
Boeljon sluit netjes af

RANCHO MIRAGE (ANP) - Golfster Christel Boeljon heeft zondag het eerste majortoernooi voor de vrouwen van dit jaar in het Amerikaanse Rancho Mirage netjes afgesloten.

De Nederlandse profspeelster legde de laatste ronde van het Kraft Nabisco Championship af in 70 slagen, 2 onder par, en schoof daarmee omhoog naar de 41e plaats in de eindstand. De kaart van Boeljon zag er solide uit met 2 birdies en verder geen noemenswaardige missers.

De hoofdprijs op golfbaan Mission Hills was voor de Zuid-Koreaanse Park Inbee. Ze stelde haar tweede zege in een major veilig met een slotronde van 69 slagen. In het eindklassement had ze 4 slagen minder dan de nummer twee, haar landgenote Ryu So Yeon.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d