Bertens naar tweede ronde in Marokko

23 april 2013 om 15:01 door © 2013 ANP
Bertens naar tweede ronde in Marokko

MARRAKECH (ANP) - Kiki Bertens heeft dinsdag de tweede ronde bereikt van het tennistoernooi in Marrakech. De titelverdedigster won na een stroeve start met 7-5 6-2 van de Hongaarse qualifier Timea Babos.

Bertens begon niet goed aan de partij. Ze kwam al snel met 4-1 achter en liet de Hongaarse zelf uitlopen naar 2-5. Maar daarna vocht de als vijfde geplaatste Wateringse zich terug. Ze won vijf games op rij en trok de set met 7-5 naar zich toe. Daarna maakte ze het overtuigend met 6-2 af.

Bertens pakte vorig jaar in Marokko haar eerste titel op de WTA Tour. Het toernooi werd toen gespeeld in Fes.

In de tweede ronde speelt ze tegen de Hongaarse Melinda Czink of de Italiaans Flavia Pennetta.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d