Benfica maakt geen fout

7 april 2013 om 23:25 door © 2013 ANP
Benfica maakt geen fout

OLHÃO (ANP) - Benfica heeft in de jacht op de Portugese voetbaltitel zondagavond geen fout gemaakt. De koploper won op bezoek bij Olhanense met 2-0 en heeft nu 7 punten meer dan de enige concurrent FC Porto. Deze kampioenskandidaat komt maandagavond voor eigen publiek in actie tegen Braga.

Benfica-trainer Jorge Jesus spaarde in Olhão een aantal spelers om de Europese droom niet te verstoren. Onder anderen Ola John en Oscar Cardozo begonnen op de reservebank. Beiden mochten nog wel even meedoen. Benfica leidde op dat moment al comfortabel door treffers van Eduardo Salvio en Nemanja Matic na rust.

Benfica verdedigt donderdag tegen Newcastle United in de kwartfinale van de Europa League een voorsprong van 3-1.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d