Beckenbauer twijfelt over komst Lewandowski

30 april 2013 om 14:25 door © 2013 ANP
Beckenbauer twijfelt over komst Lewandowski

MÜNCHEN (ANP) - Franz Beckenbauer heeft de mogelijke komst van Borussia Dortmund-aanvaller Robert Lewandowski naar Bayern München afgedaan als ,,niet noodzakelijk.'' Dat zei de erevoorzitter van de Beierse club dinsdag in een interview met het Duitse Bild.

Beckenbauer vindt dat Bayern met Mario Gomez, Mario Mandzukic en Claudio Pizarro al genoeg doelpuntenmakers bezit. ,,Maar als we hem kunnen krijgen, dan moeten we hem halen.''

Eerder haalde de nieuwbakken landskampioen Mario Götze al uit Dortmund. ,,Ik weet niet of het handig is als we Lewandowski ook nog halen, anders komt er misschien wat vijandigheid in de Bundesliga'', aldus de voormalig Duits international.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d