Argos met vijf Nederlanders in Parijs-Roubaix

5 april 2013 om 09:45 door © 2013 ANP
Argos met vijf Nederlanders in Parijs-Roubaix

PARIJS (ANP) - De wielerploeg van Argos-Shimano komt zondag met een sterk Nederlands getinte ploeg aan de start van de voorjaarsklassieker Parijs-Roubaix. De ploegleiding selecteerde Roy Curvers, Koen de Kort, Ramon Sinkeldam, Tom Stamsnijder en Tom Veelers voor de 'Hel van het Noorden'. Het vijftal zal vooral in dienst rijden van de Duitse kopman John Degenkolb.

,,We willen onze opwaartse vorm van de afgelopen races voortzetten. In de Driedaagse De Panne, de Ronde van Vlaanderen en de Scheldeprijs reden we echt als een team. Een plaats in de top 10 is realistisch'', aldus ploegleider Marc Reef. De Belg Bert de Backer en de Australiër Will Clarke completeren de ploeg van Argos.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d