Ancelotti wil bij Paris Saint-Germain blijven

12 april 2013 om 17:10 door © 2013 ANP
Ancelotti wil bij Paris Saint-Germain blijven

PARIJS (ANP) - Als het aan Carlo Ancelotti ligt, is hij ook volgend seizoen trainer van Paris Saint-Germain. Dat zei de 53-jarige Italiaan vrijdag. Het contract van de oefenmeester loopt aan het einde van dit seizoen af, maar wordt automatisch verlengd als de Franse club in de top drie van de Ligue 1 eindigt.

De kans dat dat gebeurt is erg aannemelijk. PSG is de trotse koploper van de Franse competitie en staat 11 punten los van de vierde plek met nog zeven wedstrijden te spelen. Ancelotti heeft nu te kennen gegeven dat hij los van de contractuele verlenging zelf ook wil blijven. ,,Als iedereen blij is, blijf ik graag. Het avontuur hier gaat dan nog even door.''

Eerder gaf de voorzitter van de club Nasser Al Khelaifi al aan dat hij hoopte dat coach Ancelotti en technisch directeur Leonardo zouden verlengen bij PSG.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d