Ancelotti: de basis is gelegd bij PSG

11 april 2013 om 07:35 door © 2013 ANP
Ancelotti: de basis is gelegd bij PSG

BARCELONA (ANP) - Paris Saint-Germain heeft de basis gelegd om volgend seizoen voor het eerst de Champions League te kunnen winnen. Dat zei trainer Carlo Ancelotti woensdagavond na de uitschakeling door FC Barcelona in de kwartfinales. Na de 2-2 van vorige week in Parijs was de 1-1 in Camp Nou voor de Catalaanse grootmacht net genoeg om 'PSG' van zich af te schudden. ,,Maar we hebben een heel goede basis gelegd waarop we volgend jaar verder kunnen. Dan willen we verder komen dan de kwartfinales'', zei Ancelotti.

Dankzij de enorme investeringen van de clubeigenaren uit Qatar heeft de Italiaan een selectie vol sterren tot zijn beschikking. ,,We hebben aangetoond een hecht team te zijn, met karakter en een eigen identiteit'', aldus Ancelotti. ,,Het vergt tijd om dat erin te krijgen, maar we hebben laten zien dat we een fantastische tegenstander grote problemen kunnen bezorgen. Toch kan het allemaal nog beter bij ons, dat zullen we volgend seizoen bewijzen.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d