AC Milan slaat in slotfase toe

28 april 2013 om 23:10 door © 2013 ANP
AC Milan slaat in slotfase toe

MILAAN (ANP) - AC Milan heeft zondag met enige moeite de derde plaats in de Serie A verdedigd. De Noord-Italiaanse club won thuis met 4-2 van Catania, maar sloeg pas in de slotfase toe. Halverwege de tweede helft leidden de Siciliaanse bezoekers, onder wie zes Argentijnen en een Uruguayaan, nog met 2-1.

Nicola Legrottaglie zette Catania op voorsprong, vlak voor rust maakte Mathieu Flamini gelijk op aangeven van de in Duitsland geboren Ghanese international Kevin-Prince Boateng. Gonzalo Bergessio bracht na rust een verrassing nabij. Invaller Giampaolo Pazzini, met twee treffers in 3 minuten, en Mario Balotelli beslisten anders. Die laatste benutte in blessuretijd een strafschop.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d