Woods pakt de leiding in Florida

23 maart 2013 om 23:45 door © 2013 ANP
Woods pakt de leiding in Florida

ORLANDO (ANP) - De Amerikaanse topgolfer Tiger Woods lijkt vastbesloten om Rory McIlroy af te lossen als nummer 1 van de wereld. De 37-jarige golfmiljardair greep zaterdag met een knappe ronde van 66 slagen de leiding bij de Arnold Palmer Invitational in Florida. Woods gaat de laatste ronde van zondag in met twee slagen voorsprong op drie achtervolgers, zijn landgenoten Rickie Fowler en John Huh en de Engelsman Justin Rose.

Woods verkeert dit seizoen in topvorm. Met twee overwinningen in zijn laatste vier toernooien en een nieuwe liefde (topskiester Lindsey Vonn) schijnt de zon weer volop in het turbulente leven van de Amerikaanse superster. Bij winst op de befaamde Bay Hill in Orlando kan Woods de sukkelende Noord-Ier Rory McIlroy van de eerste plaats op de wereldranglijst stoten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d