Vliegtuig Italië geraakt door bliksem

20 maart 2013 om 22:40 door © 2013 ANP
Vliegtuig Italië geraakt door bliksem

GENEVE (ANP) - De spelers van de nationale voetbalploeg van Italië stapten woensdag lichtelijk aangeslagen uit het vliegtuig op de luchthaven van Genève. Vlak voor de landing in Zwitserland werd het chartertoestel geraakt door de bliksem. Niemand raakte gewond.

Volgens het cabinepersoneel zijn de inzittenden van het vliegtuig niet in gevaar geweest. Van paniek aan boord was ook geen sprake. ,,Maar het was natuurlijk niet bepaald een prettige ervaring'', liet bondscoach Cesare Prandelli weten. ,,Ik denk dat niemand kan zeggen dat hij niet even angstig is geweest.''

Italië speelt donderdag een oefeninterland tegen Brazilië in Zwitserland.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d