Van Gaal: veel argumenten pleiten voor Lens

22 maart 2013 om 20:35 door © 2013 ANP
Van Gaal: veel argumenten pleiten voor Lens

AMSTERDAM (ANP) - Louis van Gaal zei voorafgaand aan Nederland - Estland meerdere argumenten te hebben om Jeremain Lens op te stellen, hoewel de aanvaller door een schorsing bij PSV de laatste weken niet heeft gespeeld. ,,Hij is fit, speelde verder het hele seizoen, waardoor even rust alleen maar een voordeel is. Bovendien heeft hij het hoogste rendement van alle spelers die onder mijn leiding in Oranje hebben gespeeld. Daarnaast is hij de beste rechtsbuiten die momenteel beschikbaar is.''

Verder koos Van Gaal voor Kenneth Vermeer in het doel. ,,Wij zullen ver van ons doel af spelen, waardoor we een 'voetballende' keeper nodig hebben. Vermeer is dat zeker.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d