Tiger Woods kan weer nummer 1 worden

20 maart 2013 om 22:25 door © 2013 ANP
Tiger Woods kan weer nummer 1 worden

ORLANDO (ANP) - Golfer Tiger Woods wil niet meer zo goed worden als hij ooit was. ,,Nee, ik wil beter worden'', grijnsde de 37-jarige Amerikaan in de aanloop naar de Arnold Palmer Invitational, die donderdag in Florida begint.

Met twee overwinningen in zijn laatste vier toernooien en een nieuwe liefde (topskiester Lindsey Vonn) schijnt de zon weer volop in het turbulente leven van de superster. Op de befaamde Bay Hill in Orlando hoopt Woods een nieuwe hoofdprijs binnen te halen. ,,Als ik win, kan ik weer de nummer 1 van de wereld worden'', besefte hij maar al te goed. ,,Zo ingewikkeld is dat niet.''

Woods speelt graag op 'Arnie's Place' in Florida. Hij won het toernooi al zeven keer. Met een achtste triomf zou hij de sukkelende Noord-Ier Rory McIlroy weer van de troon kunnen stoten. Woods was al in totaal 623 weken lang de nummer 1 van de wereld toen hij door ernstige privéproblemen ver terugviel.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d