Schalk vreest dat seizoen al voorbij is

29 maart 2013 om 20:40 door © 2013 ANP
Schalk vreest dat seizoen al voorbij is

BREDA (ANP) - Alex Schalk komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie voor NAC Breda. De 20-jarige spits heeft opnieuw last gekregen van zijn rechtervoet, veroorzaakt door een gekneusd middenvoetsbeentje. Om de voet rust te geven, is die voor enkele weken in het gips gezet. De 'Bomber van Breda' vreest dat hij daardoor in de laatste zeven wedstrijden van dit seizoen niet meer kan voetballen voor NAC.

Trainer Nebojsa Gudelj mist zaterdag op bezoek bij FC Twente niet alleen Schalk. Anthony Lurling liep 2 weken geleden tegen Willem II (4-0) een buikspierblessure op en is daarvan nog niet hersteld. Anouar Hadouir raakte onlangs tijdens de oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch geblesseerd en ontbreekt daardoor tegen de Tukkers.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d