PSG zonder Motta tegen Barcelona

28 maart 2013 om 21:01 door © 2013 ANP
PSG zonder Motta tegen Barcelona

PARIJS (ANP) - Paris Saint-Germain kan dinsdag in het Champions League-duel met FC Barcelona niet over Thiago Motta beschikken. De Italiaanse international heeft een liesblessure. Dat heeft trainer Carlo Ancelotti donderdag op een persconferentie gemeld. De Italiaanse coach verwacht de geboren Braziliaan niet al te lang te moeten missen. ,,Hij is misschien alweer fit voor de return.''

Ancelotti waarschuwde zijn ploeg donderdag om nog niet naar de wedstrijd tegen de Spaanse grootmacht te kijken. ,,We moeten eerst aan onze wedstrijd van vrijdag denken'', zei hij. Koploper PSG speelt dan in de Franse competitie een thuiswedstrijd tegen Montpellier.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d