Panathinaikos toe aan vierde trainer

31 maart 2013 om 21:55 door © 2013 ANP
Panathinaikos toe aan vierde trainer

ATHENE (ANP) - De Griekse topclub Panathinaikos is toe aan de vierde trainer van het seizoen. De club nam zondag, een dag na de smadelijke thuisnederlaag tegen promovendus Platanias (0-1), afscheid van Fabriciano Gonzalez en presenteerde direct Giannis Vonortas als diens opvolger.

De Spanjaard was pas sinds januari aan de slag. Hij trad aan nadat Juan Ramon Rocha zijn functie als hoofdtrainer neerlegde. De Argentijn was op zijn beurt pas sinds november de hoofdverantwoordelijke, als vervanger van de ontslagen Portugees Jesualdo Ferreira.

Bij de financieel geplaagde Griekse ploeg, momenteel zesde in de stand, staan onder meer Quincy Owusu-Abeyie en Nicky Kuiper (verhuurd door FC Twente) onder contract.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d