Oranje oefent in Jakarta en Peking

22 maart 2013 om 20:30 door © 2013 ANP
Oranje oefent in Jakarta en Peking

AMSTERDAM (ANP) - De KNVB heeft de invulling van de Aziatische trainingsstage van het Nederlands elftal in juni rond. Oranje speelt tijdens de tiendaagse trip twee oefeninterlands, op vrijdag 7 juni tegen Indonesië en vier dagen later tegen China. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal heeft in deze periode geen verplichtingen in de WK-kwalificatie.

Het Nederlands elftal treft Indonesië in het Gelora Bung Karno-stadion van Jakarta, waar 88.000 mensen in kunnen. De aftrap in de Indonesische hoofdstad is om 21.30 uur plaatselijke tijd (16.30 uur in Nederland). De oefenwedstrijd tegen China in het Workers-stadion van Peking, dat plaats biedt aan 66.000 toeschouwers, begint om 19.30 uur (13.30 uur in Nederland).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d