Nuggets naar 13e overwinning op rij

20 maart 2013 om 07:50 door © 2013 ANP
Nuggets naar 13e overwinning op rij

OKLAHOMA CITY (ANP) - De Denver Nuggets zijn bezig aan hun beste serie in meer dan 40 jaar tijd. De zege op Oklahoma City Thunder (114-104) van dinsdagavond (lokale tijd) was voor de basketballers al de 13e op rij. Het is de beste reeks van de NBA-ploeg sinds het seizoen 1969-1970, toen de formatie uit Colorado tot 15 zeges op rij kwam.

Liefst zes spelers van de Nuggets haalden tegen Thunder de dubbele cijfers. Ty Lawson maakte er met 25 de meeste. Coach George Karl wist na afloop dat zijn ploeg desondanks nog veel werk te verzetten heeft voor de play-offs. ,,Maar wat zijn deze jongens enorm leuk om te coachen'', sloot hij lyrisch af.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d