Nadal schrijft Idian Wells op zijn naam

18 maart 2013 om 01:15 door © 2013 ANP
Nadal schrijft Idian Wells op zijn naam

INDIAN WELLS (ANP) - Rafael Nadal is er zondag (lokale tijd) in geslaagd om het toernooi van Indian Wells, onderdeel van de Masters Series, te winnen. De Spanjaard was in de finale te sterk voor de Argentijn Juan Martin del Potro: 4-6 6-3 6-4.

Nadal won het Amerikaanse hardcourtevenement ook al in 2007 en 2009.

De voormalig nummer 1 van de wereld maakte na een slepende knieblessure dit jaar zijn rentree in het wedstrijdcircuit na een afwezigheid van 7 maanden. Nadal was al enkele weken met succes bezig op de tennisbaan, maar dat was op gravel, een zachtere ondergrond.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d