Miami Heat gaat maar door met winnen

17 maart 2013 om 22:45 door © 2013 ANP
Miami Heat gaat maar door met winnen

TORONTO (ANP) - De basketballers van Miami Heat gaan maar door met winnen. De ploeg rond superster LeBron James boekte zondag de 22e zege op rij in de NBA. Dat ging in Toronto ten koste van de Raptors: 108-91.

De Houston Rockets noteerden in het seizoen 2007-2008 dezelfde successerie. De Los Angeles Lakers hebben sinds de begin jaren 70 het NBA-record met 33 wedstrijden zonder nederlaag.

James was met zijn 22 punten nu eens niet de topscorer. Dwyane Wade droeg er in Canada 24 bij aan het totaal van de Heat. James was wel de uitblinker met naast zijn directe scores ook nog eens 12 rebounds en acht assists.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d