Luiten handhaaft zich in top 10

29 maart 2013 om 20:10 door © 2013 ANP
Luiten handhaaft zich in top 10

AGADIR (ANP) - Golfer Joost Luiten heeft zich vrijdag tijdens de tweede ronde van het toernooi om de Trophée Hassan II in Marokko, dat tot de Europese Tour behoort, keurig gehandhaafd in de top 10. Hij ging rond in 69 slagen, 1 minder dan op de openingsdag in Agadir. Met een score van 139 staat Luiten op de achtste plaats, op 7 slagen van de Duitser leider Marcel Siem.

Ondanks zijn prima klassering sloot de Nederlander zijn tweede ronde met een onbehaaglijk gevoel af. Door een bogey en een dubbele bogey verspeelde hij een nog betere uitgangspositie voor het slotweekeinde.

,,Een zeer teleurstellend einde na uitstekend spel op de eerste 16 holes'', liet Luiten via Twitter weten. Hij dook meteen de sportschool in om de frustraties van zich af te schudden. ,,Het is uit mijn systeem nu, de focus staat weer op zaterdag.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d