Lens: heel grote stap naar WK

27 maart 2013 om 08:30 door © 2013 ANP
Lens: heel grote stap naar WK

AMSTERDAM (ANP) - De spelers van het Nederlands elftal beseffen dat na de zeges in de WK-kwalificatie op Estland en Roemenië het eindtoernooi in Brazilië heel dichtbij is. ,,We hebben een heel grote stap richting het WK gezet'', zei Jeremain Lens, die dinsdag bij drie van de vier doelpunten tegen de Roemenen (4-0) was betrokken. ,,De laatste vier kwalificatieduels moeten we nu nog winnen en dat gaan we doen ook.''

Verdediger Daryl Janmaat bekende dat hij gezien de perfecte score van Oranje, 18 punten uit zes wedstrijden, stiekem al droomt van deelname aan het WK. ,,We hebben een goede slag geslagen, af en toe denk ik wel aan dat WK, ja.'' Stefan de Vrij, ploeggenoot van Janmaat bij Feyenoord, zei: ,,Het is natuurlijk nog niet definitief, maar we hebben hele goede zaken gedaan. De volgende kwalificatiewedstrijden zijn pas begin volgend seizoen, we kunnen hier dus even van genieten.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d